Ravza gönüllüler ordusu, insana insan olduğu için yaklaşan ve ayrımcılığı kabul etmeyen bir düşüncenin ürünüdür. Zor durumda olan insanları tekrar topluma kazandırabilme uğruna uğraşı verirken, olumlu neticeleri gözlemledikçe hırslanmakta ve bu keyfi hayırseverlerle paylaşmanın heyecanını taşımaktadır. Destek verdiği aile ve kişileri bünyesinde oluşturduğu gönüllülük ordusuyla sürekli ziyaret etmektedir. Onlar için başka neler yapılabileceği gözlemlendiği gibi, ekonomik durumlarında da bir değişikliğin olup olmadığı tespiti de yapılmaktadır. Her ay düzenli olarak yapılan bu ziyaretlere katılımlarınız ile oluşacak olan gönüllü ordusunu daha da çoğaltmak düşüncesiyle sizleri her zaman aramızda beklediğimizi hatırlatırız.

• Gönüllü adayı, RAVZA EĞİTİM VAKFI Gönüllü Formu’ nu doldurarak gönüllülük talebini yazılı olarak bildirir.
  • Tanışma Formu ile başvurusu alınan gönüllü, detaylı görüşme için vakfa davet edilerek kendisi ile mülakat yapılır.
  • Gönüllü Yönetimi Koordinatörlüğü tarafından değerlendirilen formlar, gönüllünün katkı sağlayabileceği alanlar göz önünde bulundurularak RAVZA EĞİTİM VAKFI Gönüllü Listesi’ne kaydedilir. Bu aşamadan itibaren RAVZA EĞİTİM VAKFI Gönüllüsü SMS ve bülten yoluyla vakıf çalışmalarından düzenli olarak haberdar edilir.
  • Vakıf tarafından ihtiyaca binaen ve gönüllünün katkı sağlayabileceği alan ve zaman göz önünde bulundurularak faaliyetlere katılımı için davet edilir veya gönüllü, tanımladığı ve teklif ettiği çalışmayı vakfın kabulü ile gerçekleştirir.
  • Gönüllünün yapmış olduğu aktiviteler bir form ile birlikte dosyasında tutulur.
Kimlik Bilgileri

İletişim Bilgileri