HAKKIMIZDA
10

HAKKIMIZDA

Ravza Vakfı 1996 yılında düşkün ve fakir ailelere yardım etmek maksadıyla kurulmuştur. 1997 yılında Ravza Eğitim Vakfı adını almış ve faaliyetlerine sosyal eğitim ve yardımlaşma alanında hizmet vererek devam etmiştir. 2002 yılından sonra, günde yüzlerce aileye hizmet veren Ravza Eğitim Vakfı bünyesindeki İhsan Sucu Aşevi kurulmuştur. 2005 yılında öğrencilerin ikamet edip eğitim görebileceği yurt hizmeti Konya’ya kazandırılmıştır. 2014 yılından bu yana Moro, Bangladeş, Patani, Arakan, Sudan başta olmak üzere pek çok mazlum coğrafyada kurban, su kuyusu vb. yardım çalışmalarını sürdürmektedir.